3 tips voor het aankleden van jouw bruiloft

Gepubliceerd op 28 augustus 2022 om 17:06

Je trouwdag is de mooiste dag van je leven. En dat wil je ook uitstralen naar je gasten, terugzien op de foto’s en vooral zelf ervaren terwijl je ervan geniet. Dit effect krijg je voor elkaar door niet alleen aandacht te geven aan je jurk, de muziek, de invulling van de ceremonie en je aanstaande, maar ook goed na te denken hoe je je bruiloft wil aankleden. Maar waar moet je beginnen nadat je de bloemen hebt besteld? We geven je een paar handige tips.

1. Ballonnenzee

Ballonnen zijn niet alleen leuk voor kinderpartijtjes. Nee, ze zijn, wanneer je ze in grote getalen bestelt, zelfs enorm stijlvol als aankleding. Daarbij geven goede hoeveelheden ballonnen gelijk een mooie body aan je bruiloft versiering. Denk bijvoorbeeld aan een ballonnenboog bij de entree van je huwelijkslocatie of bij je huwelijksprieel, aan individuele ballonnen die schattig aan touwtjes boven de stoelen van de gasten bij de ceremonie zweven of trossen ballonnen in de verschillende hoekjes van je feestzaal. Ballonnen roepen direct een feestelijk gevoel op. Een bijkomend voordeel is dat ze te krijgen zijn in alle kleuren van de regenboog en dus altijd binnen jouw kleurenpallet vallen.

2. Wit en goud

Over het algemeen zal het tijdens een bruiloft de bedoeling zijn dat niemand behalve de bruid in het wit ten tonele verschijnt. Daarmee is het des te mooier om in de huwelijksdecoratie wel veel wit te verwerken. Met wit heb je direct een heldere, moderne, maar toch dromerige uitstraling die er niet alleen voor zorgt dat je gasten geen hoofdpijn krijgen van de kleurexplosie, maar ook dat je foto’s er prachtig uit zullen zien. Een hele chique manier om wit te combineren is met goud. Witte en gouden bruiloftsversiering is hot en zal dat ook nog wel even blijven. Niet alleen omdat het tijdloos is, maar ook omdat het bij iedereen past. Voor een zomer- of winterbruiloft, voor een binnen- of buitenbruiloft, voor een los diner, of bij een buffet. Wit en goud staat altijd prachtig. Heel feestelijk, maar niet te schreeuwerig. 

3. Rol de loper maar uit

Op jullie huwelijk zijn jullie voor één keertje de prins en de prinses. Dat wil echter niet zeggen dat je de rest van de genodigden niet ook even flink in de watten wil leggen. Door een rode loper uit te rollen laat je zien dat je er voor iedereen een fantastisch feest van wil maken. Bovendien ensceneer je hiermee voor jezelf direct een entree om nooit te vergeten. Bijkomend pluspunt: met een rode loper creëer je een leuke plek voor je gasten om foto’s van zichzelf te (laten) maken.

te typen.


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.